excellent painter


Informace pro návštěvníky

22.01.2010 11:55

-Čistička vzduchu  

Nabízíme novinku na českém trhu v podobě nanonátěru. Fotokatalytický nátěr s obchodním názvem Aktivní nanostěna a Aktivní nanoštít vznikl na základě výzkumu českých vědců a je patentován u nás i ve světě. Jeho vyjimečnost spočívá ve vysoce účiném čištění vzduchu od všech organických škodlivin, jako jsou viry, bakterie,spory,plísně,alergeny,karcinogenní látky či výfukové zplodiny. Pro představu: pouhá půlhodina stačí k tomu, aby se zakouřená místnost běžných rozměrů ošetřena fotokatalytickým nátěrem zbavila cigaretového kouře a zápachu. 

 

- nabízíme novinku, která do interiérů přináší další rozměr, a to doslovně, jsou to 3D tapety. Iluzivní malbu, která  proměňuje prostor,modeluje plochou zeď do prostorových tvarů a vytváří perspektivu.

 

- Jako novinku na našem trhu Vám nabízíme termoizoční nátěr maxitherm. Snižuje náklady na topení o 10-20%. A dále    termoizolační stěrku Q-THERM jež zabrání pohlcování tepla zdivem a která odráží až 80% tepla zpět do místnosti.

 

 - Pro náročnějšího zákazníka nabízíme dekorativní malby od firem Candis, Oikos,Osaka, Univer. Jedná se inovační dekorativní malby a techniky kterými lze docílit cenné odstíny a odlesky v nekonečných barevných kombinací. 

 

—————

Zpět